Marjaniemi-Seura

Seuran kotisivut

Seuran omat myytävät tuotteet

Marjaniemi-Seuralla on myynnissä rajoitettu valikoima Marjaniemi -aiheisia tuotteita. Myynnin tuotot käytetään yhdistyksen toiminnan kehittämiseen.

Voit tilata haluamasi tuotteet allaolevan lomakkeen avulla. Puhelinnumeron ja/tai sähköpostiosoitteen täyttäminen on tärkeää, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä maksun ja toimituksen sopimiseksi.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Lisätietoa tuotteista:

Isännänviirit:

• Marjaniemi -viiri, 5 m pitkä, hinta 70 EUR

Kirjat:

• Aleksi Peura: Elämää Marjaniemessä. Kirja ilmestyi korona-epidemian aikaan. Se kertoo Marjaniemen historiasta 1900-luvun alkupuolelta. Kiitokset kaikille, jotka ovat osallistuneet kirjan tekemiseen tavalla tai toisella. Erityiskiitos Aleksille ja Kari Ripatille!
    Valitettavasti koronatilanne lykkää kirjan julkaisua, mutta ilmoitamme heti, kun on turvallista pitää seuran vuosikokous, jossa kirja tullaan virallisesti julkaisemaan.

Marjaniemi-valssi CD -levy:

Vuonna 2004 tuotetun levyn hinta on 10 EUR. Marjaniemi-valssin lisäksi levy sisältää kertomuksia Marjaniemestä vuosien varrelta. Levyn sisältö:

• Marjaniemi-valssi – Jouni Niemisen studio-orkesteri
  • Johdanto – kertojana Juhani Lehtonen