4.8.2019
klo. 11.00-17.00

Marjaniemen melojat, sekä Marjaniemen purjehtijat järjestävät sunnuntaina 4.8. rantapäivän Marjaniemen rannassa, Marjaniemenranta 1.

Rantapäivässä on mahdollista päästä kokeilemaan erilaisia kajakkeja, sup-lautoja, sekä tutustua purjehduskalustoon. Oiva tilaisuus tulla koko perheen voimalla tutustumaan vesillä liikkumiseen erilaisilla välineillä. Paikalla on sekä kokeneita melojia, että purjehtijoita, joita voi haastaa lajien saloista tai jutella muuten vaan.

Turvallisuutta silmällä pitäen pyydämme paikalle erilaisia meriturvallisuuden asiantuntijoita, sekä kuivapukuvalmistajien edustajia. Paikalla on myös purjehdus/melonta välineiden jälleenmyyjiä. Mahdollista on vertailla erilaisia kuivapukuja kokeillen pysykö kilpakajakilla pystyssä ja tehden vaikka eskimo käännöksen. Paikan päällä pääset myös kokeilemaan erilaisia jollia.

Ruokaa ja juomaa on myös tarjolla, sekä sauna lämpiää.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan mukaan  Marjaniemen melojien verkkosivulla.

Lämpimästi tervetuloa!

Suosittelemme Rantapäivään tuloa kajakilla, purjehtien, pyörällä tai kävellen! Mikäli tulet autolla, niin on hyvä jättää auto vähän kauemmaksi (Meripellontie 11 on hyvä paikka).